Arbitrul a furat calificarea celor dela CFR Cluj în 16-imile Ligii Europa!

10 decembrie 2020 22:35   Fotbal intern
Ultima actualizare:

CFR a fost eliminată din Liga Europa de arbitrul francez Benoît Bastien. Acesta a dictat un penalty imaginar în minutul 90 al meciului, la scorul de 1-0 pentru clujeni și totul s-a năruit ca un castel de nisip.

Ardelenii aveau ca unică variantă de calificare în 16-imile de finală victoria la Berna, în fața lui Young Boys, iar jocul a arătat în consecință: cu atacuri, cu faze ofensive, așa cum clujenii nu au jucat niciodată în mandatul lui Dan Petrescu, dovadă că noul antrenor Edi Iordănescu a schimbat cu adevărat fața echipei. Iar golul, chiar dacă a picat în minutul 84, după ce Debeljuh a împins balonul în plasă, a venit logic după aspectul meciului. Cu calificarea în buzunar, clujenii au primit o lovitură de măciucă direct în moalele capului când centralul a acordat eronat un penalty pentru elvețieni la un duel în careul mic între portarul Bălgrădean și un adversar. Goal-keeper-ul nostru a boxat mingea, însă arbitrul a considerat că a faultat și a acordat lovitură de la 11 m și cartonaș roșu pentru român! A marcat Nsame, iar pe caderea psihică a românilor elvețienii au mai marcat un gol pe contraatac, în minutul 90+6.

Învinși cu scorul de 2-1, ceferiștii se văd nevoiți să părăsească Liga Europa, dar o fac cu capul sus, la capătul celui mai bun meci al lor din actuala ediție a cupelor europene.

Mai multe