Arbitrul Viktor Kassai a făcut praf meciul Real - Bayern! Ungurul i-a "calificat" pe spanioli!

19 aprilie 2017 12:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Brigada condusă de Viktor Kassai a comis greşeli pe bandă rulantă. A eliminat un jucător al lui Bayern şi a validat două goluri ale lui Real, deşi exista o poziţie clară de ofsaid.

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 după prelungiri, pe Bayern Munchen, dar arbitrul Kassai a fost în centrul atenţiei.

Mai întâi, chilianul Vidal a fost iertat de al doilea „galben“ în minutul 48. Apoi, Bayern a obţinut un penalty, după ce Casemiro l-a faultat în careu pe Robben. Kassai a acordat corect lovitură de pedeapsă, însă nu i-a acordat şi al doilea galben brazilianului. A fost, totuşi, o mică eroare a centralului pe lângă ce avea să urmeze, mai ales că faultul lui Casemiro n-a fost unul violent.

La 1-2, arbitrul Viktor Kassai a revenit în centrul atenţiei cu gafele sale succesive. Mai întâi, ungurul de 41 de ani l-a iertat, iarăşi, de eliminare pe Casemiro pentru un al doilea galben! Ca şi cum n-ar fi fost de ajuns, aproape imediat, l-a trimis la cabine pe Vidal pentru un fault la Asensio care a fost orice, numai fault nu (84).

Meciul a fost complet distrus în prima repriză a prelungirilor, atunci când tuşierul n-a văzut cum Cristiano Ronaldo a marcat dintr-o poziţie uriaşă de ofsaid, după pasa lui Sergio Ramos (104).

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe