Are Mafia în sânge

21 februarie 2015 22:05   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Kiriţă e recunoscut ca un tip rebel: ras în cap, tatuat şi îmbrăcat ca raperii. Dar, pentru el e un stil de viaţă adoptat de când i-a descoperit pe BUG Mafia şi pe americanul DMX, singuri artişti pe care îi ascultă.

Ex-mijlocaşul din „Ştefan cel Mare” s-a retras de doi ani din fotbal, dar a rămas în lumina reflectoarelor, având o prezenţă constantă în show-urile tv. Însă, îşi face mereu timp pentru a fi alături de favoriţii săi, băieţii de la BUG Mafia. „Sunt prieten foarte bun cu Caddillac, ne cunoaştem de mult... ascult BUG de când s-a înfiinţat, merg la concerte şi chiar săptămâna trecută am fost la un show”, ne-a spus dinamovistul care luna viitoare va împlini 38 de ani. Apoi, a continuat: „Mă ştiu şi cu Uzzi şi cu Tataee, dar cu Caddy sunt mai apropiat! Culmea e că el şi Uzzi sunt stelişti înfocaţi. Bine, nu are nicio legătură asta, fiindcă noi ne respectăm”. Fostul căpitan al „câinilor” a dezvăluit până unde merge pasiunea pentru trupa favorită. „De la noi, BUG e singura formaţie pe care o ascult de când mă ştiu, îmi place ritmul, mesajul, tot. Chiar mi-am făcut pe spate un tatuaj cu coroana lor (n.r. – simbol al trupei)”, a anunţat acesta. Din străinătate, Kiriţă îl apreciază pe DMX, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti hip-hop din Statele Unite ale Americii.

Click! spune

  • Caddillac e membru fondator al formaţiei BUG Mafia, alături de Tataee şi Uzzi;
  • Numele său real e Dragoş Vlad – Neagu şi s-a născut în Bucureşti, în 1976;
  • Formaţia a apărut în 1993 şi este cea mai apreciată din hip-hop-ul românesc, având hituri ca “Pantelimonul petrece“, “Lumea e a mea”, “După blocuri” sau “Cine e cu noi”.

A fost căpitan la Dinamo

  • A jucat la Dinamo în perioada 1996 – 2003, a cucerit două titluri şi trei Cupe
  • A evoluat ca mijlocaş defensiv, a fost căpitan al echipei şi e extrem de apreciat de suporteri
  • A activat în campionatul Turciei din 2003 până în 2012, a câştigat trofee şi a jucat în Liga Campionilor
Mai multe