Are mai multe tatuaje decât punctele echipei sale

11 martie 2017 19:36   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Sicilienii de la Palermo au strâns doar 15 puncte în acest sezon şi se luptă pentru supravieţuire. Noul conducător al italienilor, nonconformistul Paul Baccaglini, a depăşit de mult cifra 15 în ceea ce priveşte tatuajele.

De aproape două decenii, nimic n-a mişcat la gruparea din Palermo fără acordul lui Mauro Zamparini, un Gigi Becali în variantă italiană. Din 2002, de când a preluat clubul, acesta a schimbat nu mai puţin de 39 de antrenori, fiind o adevărată „speriatoare” pentru tehnicienii din Cizmă. Când au aflat că Zamparini se pregăteşte să plece din fruntea echipei, probabil că fanii lui Palermo s-au bucurat nespus. Doar că, surpriză! În locul „bătrânului Zamparini (76 de ani) a venit un tinerel de 33 de ani cel puţin la fel de ciudat. E vorba de un italian născut în America, Paul Baccaglini, reprezentantul unor fonduri de investiţii care promit o nouă eră financiară la Palermo.

Toate bune şi frumoase, doar că acest Baccaglini pare un „nebun” cu acte, asta după imaginea pe care şi-a construit-o singur până în prezent. Astfel, el s-a remarcat în special pe la show-uri de televiziune şi a şocat cu numărul imens de tatuaje expuse fără nici un fel de scrupule pe reţelele de socializare. Inclusiv la prezentarea oficială, noul preşedinte al sicilienilor şi-a dezvăluit de sub costum un mic tatuaj cu vulturul care tronează pe emblema clubului. „Aveţi încredere în mine! Voi lua totul pe spatele meu”, a susţinut Baccaglini în faţa jurnaliştilor şi suporterilor, mulţi dintre ei sceptici cu privire la viitorul lui Palermo.

Mai multe