Arlauskis a semnat cu Espanyol şi va debuta cu Real Madrid

29 ianuarie 2016 10:51   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Giedrius Arlauskis a devenit al treilea portar la Watford după venirea lui Costel Pantilimon şi lituanianul n-a acceptat să nu i-a loc nici pe banca de rezervă, după ce oricum nu jucase niciun meci în faţa titularului Gomes, în acest sezon.

Astfel, fostul stelist a dat curs ofertei fostului său antrenor din Ghencea, Costel Gâlcă, care nu e mulţumit de Pau Lopez, titularul lui Espanyol, şi are nevoie urgentă de un portar. În aceste condiţii, Arlauskis a efectuat ieri vizita medicală obligatorie şi după ce a trecut cu bine şi de testele fizice, a semnat contractul cu Espanyol. Lituanianul va fi împrumutat de Watford până la finalul sezonului, dar spaniolii au şi o clauză de cumpărare definitivă, pentru trei sezoane.

Gâlcă a avut o relaţie excelentă cu Arlauskis la Steaua, antrenorul salvându-l şi folosindu-l în continuare titular pe portar, deşi acesta a fost exclus de Gigi Becali din lot pentru că a refuzat prelungirea contractului. Arlauskis are 28 de ani şi a mai jucat în carieră pentru Šiauliai, în ţara natală, Unirea Urziceni şi Steaua, cu ambele câştigând titlul în România, Rubin Kazan şi Watford.

Mai multe