Aşa l-a recucerit Laura pe infidelul Keşeru

7 iulie 2015 21:20   Fotbal intern
Ultima actualizare:

A fost înşelată, a iertat, dar a decis să ia măsuri! Pe scurt, povestea Laurei (27 de ani), soţia atacantului Claudiu Keşeru (29 de ani). Tânăra a preferat să dea uitării infidelitatea fotbalistului, determinându-l să o privească cu alţi ochi.

Atacantul Claudiu Keşeru a încercat să-şi ţină familia departe de lumina reflectoarelor. Până anul trecut a şi reuşit. În mai 2014, Click! a prezentat în exclusivitate imagini cu atacantul Stelei – atunci- în ipostaze tandre cu o femeie, alta decât soţia lui, Laura. A urmat o perioadă deloc plăcută pentru familia Keşeru, dar, în cele din urmă, gândindu-se poate şi la cei 13 ani de relaţie, ei au mai dat o şansă vieţii de cuplu.

Laura l-a iertat pe Claudiu şi a încercat să treacă peste acel episod. Ulterior, atacantul a şi părăsit România, cu destinaţia Qatar, iar lucrurile s-au liniştit şi mai mult. Laura însă n-a stat cu mâinile în sân şi s-a gândit că este cazul să apeleze la orice pentru a fi sigură că evenimente de genul celui din mai 2014 nu se vor mai întâmpla. A decis să scoată, din nou, armele seducţiei şi să-l facă pe soţul ei să aibă ochi numai pentru ea. Femeie frumosă şi tânără, Laura a lăsat la o parte inhibiţiile în cadrul unei şedinţe foto de excepţie. Ea, coafată elegant, îmbrăcată într-o rochie lungă, vaporoasă, machiată fin, afişând un zâmbet senzual. Cadrul: de poveste. Rezultatul? Unul incredibil! Laura arată ca vedetele de la Hollywood prezente pe covorul roşu la Oscar! Cu siguranţă, Claudiu n-a rămas impasibil văzând pozele semnate de Ţuţu Ionatan.

Mai multe