Ăsta e golul cu care Cristiano Ronaldo a speriat planeta!

4 aprilie 2018 10:15   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Real Madrid a câştigat cu 3-0 prima manşă cu Juventus Torino din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar Cristiano Ronaldo a înscris un gol magnific, despre care se vorbeşte acum în întreaga lume.

Portughezul a deschis scorul repede la Torino, în minutul 3, dar "bijuteria" a realizat-o în repriza secundă. Prins cu spatele la poartă de o centrare venită de pe flancul drept, Cristiano Ronado s-a înălţat şi a scos din joben o "foarfecă" genială, cu care l-a lăsat simplu spectator pe italianul Buffon.

Imediat, cei 40.000 de fani pe care i-a avut Juve în tribune s-au ridicat şi l-au aplaudat la scenă deschisă pe Ronaldo. "Da, a fost un gol extraordinar, cel mai frumos pe care l-am dat în carieră. Încercam de mult timp să dau un asemenea gol şi azi am reuşit. Le mulţumesc suporterilor lui Juventus, nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva", a declarat starul madrilenilor.

"Ronaldo e la acelaşi nivel cu Maradona şi Pele", a fost declaraţia lui Gigi Buffon, portarul învins de super-execuţia portughezului.

Mai multe