Asta-i bună! Gabi Tamaş are ofertă din patria whisky-ului

25 octombrie 2013 10:31   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În ultimele luni, Gabi Tamaş a fost mai mult în prim-plan din cauza escapadelor sale bahice. A spart uşa unui bloc şi a dormit pe preş, i-a spart nasul lui Pancu într-un restaurant, iar după ce a semnat cu CFR a sărbătorit cu Florin Costea într-un bar, la Cluj!

La 29 de ani, Tamaş a ieşit din circuitul fotbalului de performanţă într-un timp record. E greu de crezut că, nu mai departe de luna iunie, fusese convocat de Victor Piţurcă pentru amicalul cu Trinidad-Tobago. A ratat acel meci, deoarece s-a îmbătat înainte de a merge la lot, iar apoi a început căderea. Acum însă, e foarte aproape de a semna cu un fost mare club din Europa.

„Tamaş va semna, probabil, cu Glasgow Ranges", a dezvăluit Ioan Becali la emisiunea „Wowbiz". Echipa cu cele mai multe trofee cucerite în lumea fotbalului activează acum în liga a treia din Scoţia, după ce, sezonul trecut, a fost retrogradat în liga a patra, deoarece a dat faliment. La Rangers, Tamaş nu va fi lipsit însă de tentaţiile bahice, Scoţia fiind recunoscută ca "patria whisky-ului".

Dacă va ajunge la Rangers, Tamaş va fi al doilea fundaş român care va evolua la gruparea din Glasgow în ultimii ani, după Dorin Goian.

Mai multe