Astra închide careul provincialelor din Cupă. Şumudică a făcut circ şi la Ovidiu

31 martie 2017 11:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Viitorul şi Astra Giurgiu au jucat aseară la Ovidiu ultimul sfert de finală din Cupa României. Oaspeţii au câştigat cu 3-1 şi s-au apropiat la doar o lungime de trofeu.

Liderul din Liga 1 n-a putut rezista decât 40 de minute în faţa experimentatei echipe a lui Marius Şumudică. Seto a deschis scorul cu 5 minute până în pauză, iar Budescu a ridicat scorul la 2-0 în minutul 44, pecetluind practic soarta partidei. În a doua parte, Morar a redus din diferenţă cu 30 de minute înainte de final, dar golul egalizator n-a mai venit. A venit însă cel de 4-1, înscris de Florea în minutul 85 şi Astra merge în semifinale alături de Craiova, Voluntari şi ACS Poli Timişoara.

N-au lipsit însă tensiunile chiar dacă la stadion a fost puţină lume. Marius Şumudică s-a bucurat ostentativ la golul lui Budescu, deschzând geamul lojei de la oficială, de unde a văzut partida, fiind suspendat. Din păcate pentru el, în zonă erau mulţi localnici care l-au înjurat şi scuipat ca la uşa cortului. Unii au aruncat chiar cu obiecte spre fotoliul lui Şumudică şi lucrurile s-au calmat cu greu.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe