Astra ne face de râs în Liga Europa

3 octombrie 2014 21:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

La Giurgiu a fost entuziasm mare după calificarea în grupele Ligii Europa pentru prima dată în istorie. Realitatea i-a adus însă pe oamenii lui Isăilă destul de brusc cu picioarele pe pământ.

Budescu şi compania au mâncat o bătaie cruntă în deplasarea de la Zagreb, scor 1-5, şi nici acasă, în faţa campioanei Austriei, n-a fost mai bine. Takayuki Seto a deschis scorul la jumătatea primei reprize printr-un şut frumos, dar totul s-a oprit aici. Kampl şi Soriano au întros la 1-2 pentru Salzburg până la pauză, consemnând şi rezultatul final. Astfel, primăvara Ligii Europa nu se mai vede deloc. Şi conducerea clubului era dezamăgită după această a doua înfrângere, dar recunoaşte că atât e posibil în acest moment. “În perioada de transferuri trebuia să aducem mai mulţi jucători, dar acum asta este situaţia. Atât putem şi n-avem ce să mai facem până la iarnă când o să întărim echipa. Nu e vina lui Isăilă că n-are cu cine să joace”, a declarat resemnat patronul Ioan Niculae.

Patronul giurgiuvenilor s-a luat de preşedinte

Mai nervos parcă decât pentru înfrângerea de pe teren a părut cel mai bogat român dintr-un cu totul alt motiv. “Am fost sunat de de tot felul de oameni, inclusiv de preşedintele nostru, Dinu Gheorghe, care îmi cereau invitaţii gratuite. Am ajuns o ţară atât de săracă, încât să nu ne mai permitem să plătim 15 lei pe un bilet la meci internaţional? Am hotărât să nu mai acord astfel de mocăciuni”, a răbufnit Niculae.

Mai multe