Astra se bate cu bogătaşii de la Olympique Lyon

8 august 2014 21:32   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Elevii lui Isăilă nu au avut noroc la tragerea la sorţi. Pentru a ajunge în grupe vor avea o misiune aproape imposibilă în faţa francezilor.

Astra lui Ioan Niculae, cel mai bogat român, cu o avere de 1.2 miliarde de euro, tremură cu gândul la „dubla” cu Olympique Lyon, turul fiind programat la data de 21 august pe terenul adversarilor, în timp ce returul e la data de 28, în România.

„Olimpique are prima şansă, întâlnim cea mai bogată echipă din Liga Europa, iar în ultimul timp a început să revină la forma şi performanţele din trecut. Şi dacă vom juca bine, tot francezii sunt favoriţi”, a spus preşedintele clubului, Dinu Gheorghe. Şi, într-adevăr, clubul din Lyon are un lot cotat la 93.6 milioane de euro şi a avut la dispoziţie un buget de peste o sută de milioane pentru transferuri, faţă de “astrali” a căror valoare e de 29.8 milioane de euro, adică de trei ori mai puţin.

“Toate adversarele erau grele, dar am picat cu Lyon, o echipă foarte bună. Încercăm să mergem mai departe. Noi practicăm acelaşi joc indiferent de bugetul adversarului. Plecăm cu şanse egale în primul meci, apoi vom vedea ce se va întâmpla”, a anunţat şi atacantul Budescu. Pentru a face faţă “dublei” cu Olympique Lyon, giurgiuvenii vor achiziţiona săptămâna viitoare doi jucători, un fundaş central şi un mijlocaş. 

Mai multe