Atac la Ovidiu Haţegan: “Ţigan român nenorocit!”

11 noiembrie 2017 14:23   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Penalty-ul eronat acordat la Belfast în turul play-off-ului Irlanda de Nord – Elveţia (0-1) din preliminariile CM 2018 îl va urmări mult timp pe Ovidiu Haţegan.

Centralul arădean s-a confruntat cu un val imens de critici şi jigniri, dar nimeni nu se aştepta la un atac de natură rasistă asupra sa. Ei bine, soţia mijlocaşului nord-irlandez Corry Evans (adică jucătorul sancţionat cu henţ în careu de Haţegan) s-a dezlănţuit pe Twitter într-un mod incalificabil. “Ţigan român nenorocit! Şi când te gândeşti că Irlanda de Nord i-a găzduit una din rudele împuţite!!! Idiot nerecunoscător! Oricum, mergem înainte”, a postat Lisa Evans.

Mesajul a fost şters după câteva ore, iar Corry Evans a realizat greşeala imensă a consoartei sale. “În numele soţiei, aş dori să-mi cer scuze. Comentariile au fost postate la cald şi nu sunt reprezentative pentru vederile ei”, a menţionat fotbalistul într-un comunicat. Ulterior, chiar şi Lisa Evans a revenit la sentimente mai bune: “Le cer scuze tuturor celor pe care i-am jignit. N-ar trebui să las niciodată emoţiile să predomine. Nu accept rasismul”.

Mai multe