Atenţie, el e arbitrul care rupe oase! VIDEO

15 ianuarie 2018 14:43   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Meciul Nantes – PSG (0-1) din prima ligă franceză a consemnat un episod incredibil, în care arbitrul întâlnirii a încercat să „faulteze” un fotbalist, după care i-a arătat acestuia cartonaşul roşu pentru un motiv stupid.

E greu de crezut că aşa ceva se poate întâmpla în Ligue 1, unul dintre cele mai puternice campionate din Europa. Francezii şi nu numai sunt şocaţi de gestul celui care a fost pus să împartă dreptatea la meciul Nantes – PSG (0-1). Ce s-a întâmplat? În prelungirile partidei, colegii lui Ciprian Tătăruşanu se retrăgeau în apărare, iar brazilianul Diego Carlos l-a trântit la pământ, fără să vrea, pe arbitrul Tony Chapron. Asemenea clinciuri involuntare s-au mai văzut la fotbal, nu însă şi reacţii precum cele ale centralului de 45 de ani. Astfel, arbitrul s-a ridicat rapid de jos şi a încercat, cu o fandare bine executată, să-i pună piedică fotbalistului echipei Nantes.

Tentativa lui Chapron, una eşuată, i-a lăsat pe toţi mască, dar arbitrul nu s-a oprit aici. Pentru a-şi duce la capăt răzbunarea, Tony Chapron a scos cartonaşul roşu, eliminându-l pe Diego Carlos şi acordând fără nici un temei o lovitură liberă pentru PSG. Reacţia scandaloasă a lui Chapron n-a rămas fără urmări. Ieri, federaţia franceză l-a suspendat provizoriu pe arbitru până când comisiile de disciplină vor analiza cele întâmplate la Nantes şi vor stabili sancţiunea în acest caz unic.

Mai multe