Au dezinfectat tot stadionul pentru derby-ul în care a jucat și Florin Andone

16 martie 2020 19:46   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai importante derby-uri din campionatul Turciei, Galatasaray – Beșiktaș, s-a disputat în fața unor tribune goale, dar dezinfectate. Florin Andone a jucat două minute.

În condiții normale, un meci între Galatasaray și Beșiktaș bloca Istanbulul, iar zecile de mii de fani făceau o atmosferă infernală pe stadion. Acum, din cauza pandemiei de coronavirus, echipele au ajuns mai repede ca niciodată pe arenă, iar în timpul meciului singurele încurajări care s-au auzit au fost cele ale jucătorilor aflați pe gazon.

Turcia este una dintre foarte puținele țări care nu și-au întrerupt campionatele. Totuși, oficialii din această țară au decis ca toate meciurile să se dispute cu porțile închise. Mai mult, pentru a evita răspândirea virusului, organizatorii sunt obligați să cheme echipe specializate pentru dezinfecția tuturor locurilor din tribune (52.652 de scaune) și a băncilor de rezerve.

Revenit în lotul celor de la Galata după o accidentare, internaționalul român Florin Andone a intrat pe teren în prelungirile meciului, nereușind să se facă remarcat. Partida s-a încheiat 0-0, un rezultat care nu ajută pe niciuna dintre cele două formații. Galatasaray e în continuare pe locul 3, iar Beșiktaș pe 5.

Mai multe