Au făcut semne obscene fanilor

3 septembrie 2012 14:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dinamo a pierdut la Astra, 1-0, iar Vaslui a făcut egal în deplasare cu nou-promovata Viitorul. Rezultatele nesatisfăcătoare i-au luat minţile tehnicianului "câinilor" Bonetti şi antrenorului moldovenilor, Şumudică. Rezultatul? Ambii s-au răzbunat pe suporteri, cărora le-au "dedicat" gesturi de mahala.

Se ştie că Marius Şumudică e un tip coleric. Antrenorul a avut, de-a lungul carierei, un şir destul de lung de ieşiri în decor. Cum era de aşteptat, Vasluiul nu putea să nu-i apară în "CV-ul" derapajelor comportamentale.

Şi asta a dovedit-o la meciul cu Viitorul, partidă care a început duminică noaptea şi s-a terminat luni, datorită orei de debut (22.45). Supărat că a făcut doar un egal, 2-2, antrenorul moldovenilor şi-a direcţionat nervii spre fani, cărora le-a arătat degetul mijlociu.

Acelaşi gest a fost făcut şi de italianul Bonetti, la finalul jocului pierdut la Astra, 0-1. Suporterii "câinilor" au contestat echipa, dar şi pe tehnician, nemulţumiţi de rezultatul cu ploieştenii, iar italianul a găsit o metodă mai puţin ortodoxă de a le răspunde, repetând gestul obscen făcut de Şumudică.

De altfel, antrenorul echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost aspru "taxat" de Gigi Mulţescu, "omologul" său de pe banca Astrei. "Cu ce ajută acest antrenor la dezvoltarea fotbalului românesc? La meciul ăsta s-a pus doar problema scorului. Vine, ne ia la mişto, e arogant, nu îi este ruşine?! Nici nu merită să-i pomenesc numele. Are şi preparatori fizici şmecheri, nu au habar că atunci când e cald afară faci încălzirea în interior, la umbră", a spus, supărat, Mulţescu.

Mai multe