Au început contrele înainte de derby

15 noiembrie 2016 22:20   Fotbal intern
Ultima actualizare:

“Câinii” se laudă cu farsa pusă la cale la partida celor din Ghencea cu Manchester City când s-a văzut mesajul “Doar Dinamo Bucureşti”. Coregrafia a fost afişată pe toată lungimea tribunei a II-a a Arenei Naţionale chiar de stelişti. Ei au fost păcăliţi de dinamovişti, iar episodul a fost relatat în toată lumea.

Recent, directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica, i-a ironizat pe cei din “Ştefan cel Mare” spunând că echipa sa adună pe stadioane mai mulţi fani în meciurile amicale decât o fac rivalii în cele oficiale. A venit o replică promptă a a omologului de la roş-albi, Ionel Dănciulescu, cel care le-a adus aminte de momentul “Doar Dinamo Bucureşti”. “Militarii”, prin vocea antrenorului Reghecampf, au continuat contrele, dar tehnicianul a recunoscut până la urmă supremaţia fanilor rivali. “Danciu spunea că cei din club nu au legătură cu acel eveniment. S-a dat în fapt. Pentru mine nu e o rană, nu mă interesează, nici nu mă uit în tribune”, a spus el. Apoi, a continuat: “Au dat foc la tribună şi s-au lăudat vreo 20 de ani. Hai să ne concentrăm la fotbal. Derby-ul va fi unul frumos, sigur vor fi mulţi dinamovişti, vor face show, sunt renumiţi pentru asta, au fost felicitaţi de toţi, dar eu n-am nici o problemă… Mi-ar plăcea să fie la fel şi din partea noastră”.

Reghe: «Nu sunt un monstru cu şapte capete!»

Antrenorul roş-albaştrilor a comentat despre sosirea actualului star al Astrei, Denis Alibec, sub comanda sa din iarnă. Atacantul e recunoscut pentru viciile sale, dar tehnicianul susţine că nu va avea probleme cu jucătorul. “Nimeni nu bate jucătorii, nu-i stresează şi nu sunt vreun mostru cu şapte capete, pot discuta foarte bine cu ei. Disciplina la Steaua e de la primul la ultimul om, ceva ce te obligă de la sine”, a spus Reghecampf.

Mai multe