Au văzut moartea cu ochii

31 octombrie 2013 15:46   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În decurs de numai 48 de ore, Przemyslaw Tyton (PSV) şi Robert Snodgrass (Norwich) au supravieţuit miraculos unor accidentări groaznice. La fel ca Muamba în 2012, cei doi au avut o scurtă întâlnire cu moartea.

Marţi seară, meciul Manchester United - Norwich (4-0) din Cupa Ligii Angliei se putea încheia cu o tragedie. În urma unei banale sărituri la cap, atacantul Snodgrass de la oaspeţi a căzut secerat la pământ. Timp de aproape 10 minute, echipa medicală a lui Norwich s-a chinuit să-l resusciteze pe internaţionalul scoţian. „O vreme a fost pe altă lume", a recunoscut la final antrenorul echipei engleze.

Până la urmă, Snodgrass şi-a revenit la spital, însă accidentarea de pe „Old Trafford" n-o va uita prea curând. Nefericitul incident a venit la doar două zile după un caz similar, petrecut în campionatul Olandei. Duminica trecută, Przemyslaw Tyton (portarul polonez al lui PSV Eindhoven) s-a lovit violent cu capul de bară la un meci cu Roda. „30 de secunde era mort. Credeam că l-am pierdut", au mărturisit doctorii.

Keşeru a scăpat ieftin

Internaţionalul român de la Bastia nu s-a ales cu urmări grave după lovitura la cap suferită în timpul meciului cu Ajaccio din Cupa Ligii Franţei.

Transportat la un spital din Marsilia, Keşeru a fost supus unor teste care au relevat faptul că accidentarea este una minoră. De altfel, atacantul lui Bastia a şi fost externat, continuându-şi recuperarea la domiciliu.

Mai multe