Aurier, amendat cu 180.000 de euro şi trimis la “satelitul” lui PSG

18 februarie 2016 13:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fundaşul Serge Aurier nu va fi dat afară de PSG, dar nici nu va mai juca pentru echipa lui Laurent Blanc, după ce pe o reţea de socializare a spus că antrenorul are o relaţie homosexuală lui Ibrahimovici.

Ivorianul a afirmat că Blanc e "fătălău" şi a dat de înţeles că-l favorizează pe Zlatan Ibrahimovic fiindcă cei doi au o relaţie homosexuală. Jucătorul a fost pedepsit pentru afirmaţiile sale fiind trimis la echipa a doua pentru tot sezonul şi amendat cu 180.000 de euro.

Înaintea meciului cu Chelsea, din Liga Campionilor, Blanc a comentat: "Mi-a picat foarte prost ceea ce a făcut Aurier. În măsura în care pot înțelege că oamenii pot avea opinii diferite, este democrație, fiecare are dreptul la părerile proprii. Dar acum abia doi ani mi-am luat angajamentul în fața conducerii pentru a-l putea aduce la Paris. Mi-am pus obrazul pentru el. Iar el cum îmi mulţumește? Care a fost recunoştinţa sa? Asta. Mi se pare demn de milă, sincer".

"El s-a penalizat singur. Ar fi trebuit să se pregătească acum pentru o optime de finală a Ligii Campionilor. În schimb, e acasă, suspendat. Trebuie să suporte consecințele. Dar el a penalizat și clubul prin ceea ce a făcut. A afectat imaginea acestei echipe. Nu înţeleg membrii acestei generații. Pierd mult timp scuzându-se pentru prostiile făcute, când ar fi mult mai simplu să reflecteze puțin înainte. Nu ar mai fi nevoie să se scuze după", a mai spus antrenorul.

Declaraţiile lui Aurier, în compania unui prieten care se droga

Mai multe