Balint: "Vreau să-l văd pe Neşu că merge iar"

10 mai 2016 21:46   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Meciul caritabil dintre generaţia Steaua 1986 şi cea din 2006, scor 12-14, a strâns 2.500 de oameni în tribunele Sălii Polivalente. Suma adunată va fi donată lui Mihai Neşu, cel care acum cinci ani şi-a fracturat coloana vertebrală la un antrenament al lui Utrecht.

„Uniţi pentru Mihai” a fost o gală în care fanii roş-albaştri i-au putut vedea pe teren pe idolii lor. Din trupa care acum 30 de ani a câştigat Cupa Campionilor Europeni a fost prezent şi Gabi Balint, cel care i-a acordat un trofeu simbolic lui Neşu şi l-a sărutat părinteşte pe creştet. „Mă bucur că a venit multă lume, arată că Mihai e foarte iubit. L-am simţit ca fiind mai bine moral, mai ales că-n acele momente ştia că a fost înconjurat de oameni care-i vor numai binele”, ne-a spus Balint. „E un supraom, un caracter foarte puternic şi un exemplu pentru noi toţi. Mă bucur că George Ogăraru a avut această iniţiativă... Lovin a adus echipamentul, noi am răspuns pozitiv cu toţii, fără să stăm pe gânduri, fiecare am ajutat cum am putut”, a mai precizat fosta glorie din Ghencea pentru Click!. 

Balint are şi o iniţiativă în privinţa partidelor dedicate „Bichonului”. „Mă gândeam că astfel de meciuri s-ar putea ţine şi-n ţară, în oraşele mari, la el acasă la Oradea, la Cluj, la Timişoara. S-ar umple sălile şi l-am ajuta pe Mihai, mai ales că tratamentul este foarte costisitor (n.r. 15.000 euro lunar). Eu vreau să-l văd pe Mihai că merge din nou. Sper să se întâmple asta cât mai repede”, ne-a mai precizat ex-atacantul Stelei.

Mai multe