Bani pe jos în Liga Campionilor! Fanii lui Bayern au aruncat cu bancnote în teren

23 noiembrie 2017 11:31   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Un protest inedit al suporterilor a avut loc la meciul din Liga Campionilor dintre Anderlecht şi Bayern Munchen, meci câştigat de oaspeţi cu scorul de 2-1.

Cum echipa lor era deja calificată în faza optimilor de finală ale competiţiei, suporterii nemţi s-au concentrat pe războiul pe care îl duc de mult timp cu preţurile exagerate al biletelor la partidele lui Bayern.

Protestul a început la precedenta deplasare a bavarezilor, la Paris, acolo unde fanii grupării germane au fost puşi să plătească 75 de euro pentru un tichet. "Nu suntem Neymar. Preţurile trebuie să fie rezonabile", a fost mesajul transmis la acea vreme.

Miercuri seară, pe arena "Constant Vanden Stock" din Bruxelles, nemţii din tribune s-au confruntat cu aceeaşi situaţie, de a plăti chiar şi 100 de euro pentru un bilet. De această dată, susţinătorii lui Bayern n-au venit numai cu bannere, ci şi cu bancnote false pe care le-au aruncat în spaţiul de joc, întrerupând pentru câteva minute meciul în prima repriză. "100 de euro? Lăcomia voastră este în sfârşit satisfăcută", s-a putut citi la peluza rezervată celor de la Bayern.

Mai multe