Barcelona-Bayern 0-3 / Presa din Spania plânge de mila Barcelonei după eliminarea ruşinoasă din Ligă

2 mai 2013 9:20   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Contraperformanţa spaniolilor a fost criticată şi de presa iberică. Ediţia electronic a ziarului "AS" a notat la finalul returului: "O nouă umilinţă suferită de FC Barcelona în faţa lui Bayern Munchen. Fără Messi, catalanii au fost eliminaţi cu un ruşinos 0-7 şi spun adio Ligii Campionilor".

Jurnaliştii de la "Marca" au recunoscut superioritatea nemţilor: "Catalanii n-au crezut în întoarcerea rezultatului şi au sfârşit prin a fi zdrobiţi de o echipă care s-a dovedit net superioară".

"El Mundo Deportivo" a titrat de asemenea: "O Barcelona fără orgoliu şi fără fotbal. Barcelona n-a crezut în calificare şi n-a putut face nimic împotriva lui Bayern".

Cotidianul "Sport" a scris că jucătorii Barcelonei sau făcut de râs contra bavarezilor. "Umilită şi eliminată din Europa. Barcelona spune adio Ligii Campionilor în cel mai crud şi dureros mod posibil".

Bayern Munchen s-a calificat în finala Ligii Campionilor, eliminând Barcelona cu scorul general de 7-0 în dublă manşă. În finală, bavarezii vor da piept cu Borussia Dortmund, meciul urmând să aibă loc la 25 mai, pe stadionul Wembey din Londra.

Mai multe