Barcelona i-a luat vederea lui Florin Andone. La propriu!

3 mai 2015 20:42   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cordoba a retrogradat după un 0-8 cu echipa lui Messi, meci în care atacantul român şi-a pierdut pentru câteva momente lentila de contact.

În sezonul în care a explodat ca fotbalist în prima ligă spaniolă, Florin Andone (22 de ani) e nevoit să treacă prin experienţa amară a unei retrogradări. Echipa sa, Cordoba, a făcut pasul decisiv spre divizia secundă în cel mai urât mod cu putinţă.

Andaluziii au fost călcaţi în picioare pe teren propriu de Barcelona lui Leo Messi (0-8), într-un meci în care Andone a fost titular şi păstrat în joc până la final. Vârful chemat recent şi la naţionala României a avut două bune oportunităţi de a marca, una chiar în debutul partidei, atunci când scorul era încă 0-0.

Florin Andone a fost şi protagonistul unei faze amuzante, petrecută la mijlocul primei reprize. După o ciocnire cu Gerard Pique, atacantul Cordobei şi-a pierdut lentila de contact, căzută undeva în iarbă. A urmat o mobilizare generală pentru recuperarea lentilei, cel care l-a ajutat pe român să-şi recapete vederea fiind Dani Alves, fundaşul brazilian al Barcelonei.

Mai multe