Barcelona plânge pe umerii lui Alves

20 aprilie 2017 20:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

FC Barcelona a părăsit actuala ediţie a Ligii Campionilor în faza sferturilor de finală, catalanii fiind eliminaţi de campioana Italiei, Juventus Torino. După 0-3 în turul de săptămâna trecută, Barcelona n-a mai întors soarta calificării, aşa cum se întâmplase în optimi, cu PSG.

Miercuri seară, 19 aprilie, pe Camp Nou, Barcelona şi Juventus au remizat (0-0), italienii calificându-se în semifinale. Într-un meci fără goluri, eroul partidei a fost fundaşul dreapta al torinezilor, brazilianul Dani Alves (33 de ani), fost jucător al Barcei în perioada 2008-2016.

Revenit pentru prima dată, ca adversar, pe arena unde s-a consacrat, Dani Alves a făcut un gest incredibil la câteva secunde după ce meciul începuse. Astfel, sud-americanul s-a repezit la banca de rezerve a gazdelor pentru a-i saluta pe câţiva dintre foştii colegi sau colaboratori. Apoi, la finalul întâlnirii, Alves şi-a consolat adversarii, în special pe conaţionalul Neymar, acesta din urmă fiind devastat de eliminare şi surprins cu ochii în lacrimi.

Tragerea la sorţi a semifinalelor e programată vineri, 21 aprilie, Real Madrid, Atletico Madrid, Juventus şi AS Monaco urmând să fie introduse într-o singură urnă. 

Mai multe