Barcelona, scoasă din Ligă de Juve. Dani Alves a fost eroul serii

20 aprilie 2017 11:16   Fotbal intern
Ultima actualizare:

FC Barcelona a părăsit actuala ediţie a Ligii Campionilor în faza sferturilor de finală, catalanii fiind eliminaţi de campioana Italiei, Juventus Torino.

După 0-3 în turul de săptămâna trecută, Barcelona n-a mai reuşit să întoarcă soarta calificării, aşa cum se întâmplase în optimi, cu PSG.

Miercuri seară, pe Camp Nou, Barcelona şi Juventus au remizat (0-0), italienii calificându-se în semifinalele competiţiei.

Într-un meci fără goluri, eroul partidei de ieri a fost fără îndoială fundaşul dreapta al torinezilor, brazilianul Dani Alves, fost jucător al Barcei în perioada 2008-2016.

Revenit pentru prima dată, ca adversar, pe arena din Barcelona, Dani Alves a făcut un gest incredibil la câteva secunde după ce meciul începuse. Astfel, sud-americanul s-a repezit la banca de rezerve a gazdelor pentru a-i saluta pe câţiva dintre foştii colegi sau colaboratori.

Apoi, la finalul întâlnirii, Alves şi-a consolat adversarii, în special pe conaţionalul Neymar, acesat din urmă fiind surprins cu ochii în lacrimi.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe