Bătaie între fani şi jucători!

4 noiembrie 2014 21:46   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Meciul Hapoel – Maccabi s-a transformat într-un teatru de război, mai mulţi suporteri ai gazdelor invadând terenul pentru a se răfui cu jucătorii formaţiei adverse.

Fotbalul din Israel fierbe după evenimentele de luni seară de pe stadionul „Bloomfield” din Tel Aviv. Haosul a fost declanşat după ce mijlocaşul Eran Zahavi a egalat (1-1) din penalty pentru cei de la Maccabi. Fost jucător la Hapoel, Zahavi şi-a provocat vechii susţinători din tribune, gest care a aprins fitilul scandalului. Un suporter înrăit al lui Hapoel a pătruns pe teren pentru a-l lua la rost pe fotbalist, între cei doi iscându-se o bătaie în toată regula, cu pumni şi picioare, ca la un meci de K1.

Pentru că a răspuns provocărilor, Zahavi a fost eliminat, iar tensiunea a crescut, oaspeţii încercând chiar să se retragă la vestiare. Până la urmă, partida s-a reluat doar câteva minute pentru a fi abandonată definitiv în minutul 43, la scorul de 1-1.

Un steward a rămas fără cunoştinţă pe teren

În acel moment, alţi spectatori au rupt barajele forţelor de ordine şi au pătruns în spaţiul de joc, lovind în stânga şi-n dreapta şi punând în pericol securitatea jucătorilor. De altfel, încercând să-i liniştească pe fani, unul dintre stewarzi a fost doborât la pământ, rămânând fără cunoştinţă pentru câteva clipe. „O zi neagră pentru fotbalul israelian, dar acest sport s-a transformat în ultima perioadă într-o specie de război”, a concluzionat antrenorul lui Hapoel.

Mai multe