Bătuţi, dar cu banii în cont

23 iulie 2013 16:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Nepregătiţi şi cu un lot încropit în pripă, rapidiştii au pierdut totuşi onorabil la Vaslui, în prima etapă, scor 1-2, dar lucrurile par să intre pe un făgaş normal.

Nicolae Cristescu, noul patron al echipei, e entuziasmat de acest start şi ţine să-şi onoreze promisiunile făcute înainte să preia clubul de la George Copos. Jucătorilor şi staff-ului tehnic le-au fost virate ieri salariile pe luna aprilie. Excepţie face antrenorul principal, Marian Rada, singurul care este cu o lună în urmă.

„Avem o echipă de copii, făcută în câteva zile şi sunt mulţumit de atitudine. Vom mai aduce jucători. Începând de mâine (nr. de azi) să-i întrebaţi pe băieţi de bani. Le vom da primele pentru baraj şi îi vom aduce cu salariile la zi în perioada următoare", a declarat acesta după jocul cu moldovenii.

Altfel, noii patroni ai echipei pot primi o mână de ajutor. Sunt pe cal e să-l înregimenteze ca sponsor pe Marian Iancu, fostul patron al Timişoarei. "Poate o să ajut Rapidul, dar stau să urmăresc", a recunoscut Iancu.

Mai multe