Bayern a înviat din morţi în Liga Campionilor

17 martie 2016 18:34   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dubla dintre Bayern Munchen şi Juventus Torino, din optimile Ligii Campionilor, s-a dovedit a fi cea mai spectaculoasă dintre toate. După thriller-ul din tur, când nemţii au condus cu 2-0, dar italienii au egalat pe final, acelaşi scenariu s-a întâmplat şi în retur.

De data aceasta torinezii au condus cu 2-0 după o gafă a lui Neuer, taxată de Pogba, şi o fază senzaţională a lui Morata, finalizată de Cuadrado. Columbianul putea face chiar 3-0 până la pauză şi calificarea ar fi fost închisă, dar a ratat singur cu portarul şi i-a menţinut pe nemţi în meci.

Lewandowski şi Muller au înscris cu capul după faze identice, beneficiind de erorile de marcaj ale lui Barzagli. Polonezul a redus din diferenţă în minutul 73, iar neamţul a egalat în minutul 90+1, după o prostie în apărare comisă de francezul Evra.

În prelungiri, italienii au cedat psihic, iar Alcantara şi Coman au făcut 4-2, evitând penalty-urile.

Vineri, 18 martie, de la ora 13.00, la Nyon, Barcelona, Manchester City, Benfica, Atletico Madrid, Real Madrid, Wolfsburg, PSG şi Bayern vor afla cum le vor încrucişa sorţii în sferturi, tragerea neavând nici o restricţie.

Mai multe