Beat criţă, Tamaș a încurcat WC-ul cu bucătăria

15 octombrie 2013 16:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fotbaliştii Daniel Pancu şi Gabi Tamaş au încercat iniţial să ascundă de ochii lumii evenimentele de săptămâna trecută, dar filmul ruşinos al scandalului a ieşit până la urmă la iveală. Fundaşul a vrut să urineze în chiuveta din bucătăria restaurantului deţinut de Mircea Sandu şi l-a lovit cu cotul pe rapidist în momentul în care acesta încerca să-l calmeze şi să-l direcţioneze către toaletă.

Gabi Tamaş îşi face de cap prin ţară. Şi nu doar la Bucureşti ci, mai nou, şi la Cluj, oraş care-l „găzduieşte" după ce fundaşul a semnat cu CFR. Săptămâna trecută, bătaia ca-n filme dintre el şi Daniel Pancu într-un restaurant din Capitală a făcut deliciul opiniei publice. Unul dintre finanţatorii Rapidului, Nicolae Cristescu, a făcut lumină în acest caz, acuzându-l pe fundaşul naţionalei de un comportament suburban. „Vă spun exact ce s-a întâmplat. A venit Tamaş într-o stare avansată de ebrietate şi s-a dus în bucătărie să-şi facă nevoile. Da, în chiuveta din bucătărie.

Pancu s-a dus să-l ia de-acolo, dar el s-a smucit şi i-a dat un cot în figură", a dezvăluit Cristescu, la "Fanatik Show". Încercând să muşamalizeze incidentul, cei doi fotbalişti s-au înţeles iniţial asupra unei minciuni pe care s-o relateze presei (faptul că Tamaş i-ar fi arătat lui Pancu cum se sare la cap în fotbalul englez). „M-a deranjat că el n-a explicat cum am stabilit noi atunci", a declarat Pancu.

„Se pare că eu am ieşit cel mai şifonat, la propriu şi la figurat. Tamaş a făcut în restaurant nişte numere de-ale lui. La un moment dat n-am mai suportat, l-am înjurat şi am încercat să-l conduc spre ieşire, dar m-am trezit cu un cot direct în nas", a completat jucătorul rapidist, ferindu-se, însă, să dea detalii despre intenţia ruşinoasă a lui Tamaş de a face pipi în chiuveta de la bucătăria restaurantului lui Mircea Sandu. Incidentul, petrecut la hotelul Irisa, aflat în proprietatea şefului Federaţiei Române de Fotbal, n-a fost singular.

Hotelul Irisa

La doar două zile distanţă, Tamaş s-a făcut „praf" la cafeneaua „Lolly Pop", din zona Decebal. A fost pus şi acolo pe harţă şi scandal şi a fost cu greu liniştit de prieteni, care l-au şi dus acasă. „E adevărat că are probleme cu alcoolul şi nu am cum să-i scot asta din cap. Bea o dată pe lună. Nu am ce să-i fac. E matur şi răspunde pentru faptele sale", a declarat Iosif Tamaş, tatăl internaţionalului român.

De ce n-a nimerit baia?

Fotbalistul celor de la CFR are şi o „scuză" pentru care a încurcat bucătăria cu baia restaurantului. Stabilimentul lui Sandu are la parter restaurant şi bucătărie, iar la demisol cramă şi toaletă. Alcoolizat bine - tocmai ce venise de la o nuntă - Tamaş nu şi-a mai amintit că trebuie să coboare câteva trepte pentru a ajunge la WC, aşa că s-a dus direct către prima uşă pe care a întâlnit-o: cea de la bucătărie!

Foto: Roberto Sălceanu

Fotbalistul a început petrecerile şi la Cluj

Tamaş şi-a făcut de cap şi la Cluj, în chiar primul weekend în care s-a aflat în Ardeal. L-a avut partener de chef de fostul stelist Florin Costea, alături de care a petrecut într-un club de manele din zona centrală a oraşului.

Ameţit serios, Costea a vrut să impresioneze o chelneriţă, motiv pentru care şi-a dat pantalonii jos în faţa ei şi a avut „meciul" lui cu mobilierul din local: a lovit cu picioarele mesele pe care o angajată a barului încerca să le aşeze. Potrivit Gazeta de Cluj, Tamaş a fost nervos când nu i s-a mai permis să intre în local. A „parlamentat" cu bodyguarzii, dar a renunţat în cele din urmă.

Mai citeşte:

Tamaş l-a umplut de sânge pe Pancu. Rapidistul povesteşte ce s-a întâmplat

Petrecăreţul Tamaş nu stă la nici o echipă mai mult de un an!

Nae Manea: «Păi, domn'e, Tamaş nici nu ştie să bea, cum să fie beţiv?»

Mai multe