Becali a luat foc după înfrângerea cu Dinamo: "5 jucători sunt out!"

30 noiembrie 2016 23:34   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steaua voia mult cele trei puncte cu Dinamo pentru a stat la distanţă mare în fruntea clasamentului, dar şi pentru a-şi umili din nou pe teren marea rivală în faţa căreia nu mai pierduse de un an.

A ieşit însă pe dos, chiar dacă şefii vicecampioanei se evdeau favoriţi. Cel mai virulent a fost după meci patronul Gigi Becali, care şi-a desfiinţat jucătorii, anunţând o remaniere masivă în iarnă. Deocamdată, Laurenţiu Reghecampf a scăpat de critici, dar nu se ştie până când. A câştigat echipa care a avut mai multă dorinţă şi mai multă dăruire. Eu încă nu am nicio problemă, încă suntem pe primul loc. Aştept play-off-ul, în iarnă iau patru-cinci jucători şi fac echipă. Că asta nu se poate numi formaţie de valoare. Nu se poate să ai 1-0 şi să nu poţi gestiona jocul. Dacă eşti echipă mare, când conduci din minutul 1, pasezi şi îi ameţeşti, îi năuceşti. Parcă ne-a fost teamă de Dinamo, aşa am jucat. O să fac curăţenie la iarnă, 4-5 jucători sunt out. Asta e valoare fotbaliştilor acum, o să vedem la iarnă cine rămâne. Eu mi-am făcut deja strategia, ştiu şi cine vine, dar o să vorbim abia în pauza competiţională, să văd dacă reuşesc să îi aduc", a spus Gigi Becali, la sport.ro. 

Despre coregrafia dinamoviştilor, latifundiarul din Pipera a avut un discurs ironic: "M-am uitat la un film turcesc şi nu am prins începutul meciului. După 3-1, nu m-am mai uitat la partidă. E fotbal, doar nu o să enervăm de la un joc. Suntem pe primul loc, e foarte bine"

Mai multe