Becali: "Alibec se crede mare mahăr! Văd că e obraznic!"

18 aprilie 2017 13:19   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gigi Becali l-a criticat pe Denis Alibec după ce acesta a avut un comportament violent atunci când a fost schimbat în meciul cu CFR. Atacantul l-a salutat cu greu pe Reghecampf, a şutat în sticlele de apă aflate lângă banca de rezerve şi apoi s-a dus la vestiare, fără a mai aştepta finalul meciului.

"Alibec e rezultatul managementului meu greșit. El a văzut niște episoade la echipă și că nu am luat măsuri. E un răsfățat. A crezut că e mare mahăr. Doar eu sunt mare mahăr la Steaua. Acum nu am ce face. Trebuie să iau cu înțelepciune măsuri. O să discut cu el, pentru că nu face el ce vrea. I-am spus că la Steaua nu este titular și nu trebuie să joace tot meciul. Nu scrie asta în contract. O să vorbesc și cu mama lui. Eu l-am alintat și i-am dat banderola, dar văd că e obraznic. Păi, nu a jucat nimic! A dormit pe teren", a spus Becali la Sport.ro.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe