Becali, după eșecul cu Sporting:” Nu mă mai interesează Liga Europa!”

24 august 2017 0:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a mărturisit la finalul jocului de pe Arena Națională că este diferență uriașă între echipa sa și Sporting.

Lusitanii s-au impus cu 5-1 și s-au calificat în grupele Ligii Campionilor, în timp ce românii vor juca în Liga Europa.

”Nici după meciul tur și nici la pauză nu stăteau lucrurile diferit. Am văzut din tur că e diferența mare de valoare. Am avut ocazii mari în Portugalia. Dacă marcam acolo, altfel se juca. E diferență prea mare. Îmi pare rău doar că nu am jucat pe fundașii lor centrali. Ei sunt mai slabi ca Larie. Dar e greu să ajungi acolo. Că ceilalți sunt valoroși și aleargă repede. Chiar dacă nu greșea Niță la golul de 2-1, tot marcau ei. Am început bine repriza a doua, dar acum să ne bucurăm de o adiere de vânt? Nu am fost egalii lor. Doar ca scor. Ca joc, s-a văzut că e mare diferența”, a spus latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a mărturisit că nu este deloc interesat de meciurile din Liga Europa și că își dorește ca echipa sa să se axeze pe meciurile din campionat.

”Poți să joci doar ce am jucat noi. Să te aperi și să dai mingea lungă către Alibec. În Europa League va fi altceva. Se va întări echipa. La nivelul acesta, orice jucător face diferența. Vin 4 jucători care întăresc echipa. Se schimbă toată fața echipei. Nu mă interesează Europa League. Băgăm rezervele. Mă interesa doar play-off-ul Champions League. Ne axăm pe campionat”, a precizat patronul de la FCSB.

Mai multe