Becali e fiert după egalul de la Praga: "Pe Aganovic şi Tudorie îi muşcă mingea!"

27 iulie 2016 10:50   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steaua a obţinut cu Sparta un egal de calificare, scor 1-1, şi dar deşi e mulţumit de rezultatul cu care angajaţii lui se întorc din Cehia, patronul Gigi Becali a sărit la gâtul unora care nu se ridică la nivelul aşteptărilor sale.

Noua achiziţie, Adnan Aganovic, şi speranţa Alexandru Tudorie, au fost ţintele acestuia, iar cuvintele n-au fost deloc eufemistice. ""Eu m-am convins pentru totdeauna, dacă nu ai valoare nu poți câștiga la fotbal. Nu ai cum. Noi am avut 15-20 de min când am jucat fotbal, dar când ajungea mingea la Tudorie și Aganovic se stingea focul. De ce l-am luat pe Aganovic? Că am zis că e bun. De ce l-am băgat pe Tudorie? Lui Aganovic îi era frică de minge. Lui Tudorie îi era frică că-l mușcă mingea. Ca în orice meserie, mai ales la fotbal îți trebuie bărbăție. Jucătorii cărora le e frică e greu să devină fotbaliști. Noi n-am fost în apele noastre, totuși nu ne-au dominat clar. Altă echipă putea să ne dea 4 sau 5-0", a declarat Becali.

Referitor la transferuri, patronul roş-albaştrilor a spus că regretă că şi-a ascultat subalternii şi nu l-a luat pe Lucian Sânmărtean, ajuns la Pandurii Târgu Jiu. ”Acum îmi pare rău că nu l-am luat pe Sânmărtean. Păi, cu el pe teren defilam la Praga. Nu aveam niciun fel de emoție. N-ați văzut ce echipă e Sparta, nu ne poate pune probleme. Dar, dacă era el acolo câștigam lejer. Mihai a greșit. Eu nu-l consider ciorbă reîncălzită. Din contră, noi trebuie să-i mulțumim pentru ce a făcut la Steaua. Sânmărtean este un mare fotbalist", a afirmat stelistul.

Mai multe