Becali visează deja la milioanele de euro pe Stanciu

24 martie 2016 11:04   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Patronul Stelei a recunoscut că n-a văzut amicalul României cu Lituania şi a comutat televizorul pe meci doar după ce un prieten l-a sunat şi i-a spus că a intrat perla sa, Nicuşor Stanciu.

Şi n-a regretat, mijlocaşul său marcând golul decisiv şi umplându-i inima de fericire lui Gigi Becali. Acesta visează deja cele 10 milioane de euro, cât şi-a propus să obţină pe Stanciu, dar a glumit şi a spus că-i va împărţi cu selecţionerul.

"M-am bucurat! Nu mă uitam la meci, dar am fost sunat și mi-a zis: 'Vezi ca a intrat Stanciu'. Nu m-am uitat... ce să văd? Era numai Pintilii, ce mă interesa pe mine? Pe mine mă interesa Steaua mea. Naționala mă interesează că joacă meciuri oficiale, calificări. Stanciu a confirmat ce scrie UEFA, care l-a trecut printre cei 17 jucători despre care se preconizează că vor arăta ceva", a declarat Gigi Becali, potrivit Sport.ro, după meciul România - Lituania 1-0. Patronul roş-albaştrilor a vrut să-l umfle şi mai mult pe jucătorul său şi a dezvăluit o întâmplare din vestiarul Stelei, menită să-i arate caracterul puternic. "A vrut să ia numărul 10. I-am zis și lui Reghe: ce tupeu a avut el să ia el numărul 10! Contează și asta, că cine îl vede, înseamnă că e valoros, deci două milioane în plus. Deci îi dăm și 10% lui tata Puiu, adică din două milioane 200.000 de euro. Glumim...", a mai spus omul de afaceri.

Mai multe