Benzar şi Nedelcu, la FCSB: "Am luat ce e mai bun în România la ora asta"

9 august 2017 20:00   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gigi Becali i-a transferat pe Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar de la Viitorul şi le-a pus clauze imense, 50 de milioane de euro, respectiv zece milioane.

"De când am luat acceptul și am închis afacerea trăiesc o bucurie, pentru că am luat ce e mai bun în România la ora asta. Nedelcu poate fi fundaș central mai bun ca Pique. Nu pot să vă spun eu cât a costat. Trebuie să cer acordul clubului de unde i-am luat. Dacă cei de la Viitorul ne dau acordul, vă spun. Ceea ce fac acum nu e neapărat pentru titlu, ci pentru a forma o echipă și în 2-3 ani să jucăm în primăvara Ligii Campionilor.

Lui Nedelcu i-am pus clauză de 50 de milioane și lui Benzar de 10 milioane. O să vedeți că sumele astea pe care le pun le voi primi pe jucători peste câțiva ani.

Nedelcu și cu Bălașa vor fi titulari în centrul apărării naționalei. Pe Nedelcu l-am luat ca fundaș central. Asta o să-i cer lui Dică, asta-i politica clubului. În România nu sunt fundași centrali", a spus Becali.

Finanţatorul FCSB vrea să-l aducă şi pe Florinel Coman: "Ca să-l iau pe Coman trebuie să conving Consiliul de Administrație. Eu îl vreau pe Coman, dar nu vreau să mă cert cu oamenii cu care lucrez. Sunt oameni care-mi spun să nu-l iau, dar eu trebuie să-i conving".

Mai multe