Benzema, interceptat în scandalul sexual cu Valbuena: “Se vede tot”

10 noiembrie 2015 17:35   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Jucătorul lui Real Madrid Karim Benzema a avut telefonul ascultat, iar radioul Europe 1 a publicat stenogramele. El e acuzat că face parte dintr-un grup infracţional ce dorea să-l şantajeze pe fotbalistul lui Olympique Lyon, Mathieu Valbuena.

"Am vorbit cu el, i-am spus să se întâlnească cu tine în Lyon dacă vrea ca înregistrarea să fie distrusă. Cred că nu ne-a luat în serios. I-am spus apoi: «Îţi aranjez întâlnirea cu băiatul ăsta şi ai cuvântul meu că nu va mai exista nicio copie a filmării»", i-a spus Benzema amicului său la telefon.

După discuţia cu Benzema, Valbuena a întrebat: "Dar mi se văd tatuajele în filmare?". "Se vede tot!", a răspuns Benzema, care i-a transmis că a a văzut filmuleţul. Atunci Valbuena a reacţionat: "Poţi să faci ce vrei, eu nu plătesc nimic! Faci ce vrei, dar să nu zici că nu te-am avertizat".

Benzema, plângere pentru încălcarea confidenţialităţii juridice

Benzema va depune o plângere pentru încălcarea confidenţialităţii judiciare, anunţul fiind fîcut de avocatul său. "Ce extrase au fost alese? Cele mai rele. Acum nu ne mai jucăm şi vom face o plângere penală împotriva violării confidenţialităţii judiciare", a spus Sylvain Cormier.

Mai multe