Bilinski l-a dat afară pe Ogăraru

1 martie 2015 22:33   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Mihai Teja nu doar că şi-a învins fosta echipă, dar a lăsat-o şi fără antrenor. Cu ajutorul lui Bilinski, autor a două goluri, Dinamo a bătut-o cu 3-0 pe „U” Cluj, care a intrat în vrie.

Dinamo a aşteptat cu emoţie întâlnirea cu suporterii în acest sezon. Cu foarte multe achiziţii, dar fără obiectiv, fiind în insolvenţă, dinamoviştii s-au mişcat bine şi s-au impus în faţa unui adversar care nu a avut decât o singură fază de gol.

Golurile victoriei dinamoviste au fost reuşite de Bilinski, în minutele 28 şi 90+3 şi de Lazăr, în minutul 68. Practic, ziua de graţie prinsă de atacantul polonez al lui Dinamo i-a fost fatală antrenorului oaspeţilor, George Ogăraru. Numit la cârma clujenilor la începutul lunii septenmbrie 2014, acesta a devenit primul antrenor demis în retur. Culmea, el îl înlocuise chiar pe Mihai Teja, cel care l-a învins sâmbătă seara. 

Numele cel mai vehiculat pentru a-l înlocui pe Ogăraru este Laurenţiu Reghecampf. Bun prieten cu patronul echipei clujene, Walter Zenga, Reghe e dorit în postul de director tehnic, dar fanii nici nu vor să audă de o revenire a lui la echipa pe care a mai condus-o în urmă cu trei ani. 

Mai multe