«Bizonul», cel mai rapid gol al carierei

1 decembrie 2015 21:12   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Atacantul francez e golgheterul lui Dinamo, având opt reuşite în campionat, dar ultima a fost şi cea mai iute din întreaga sa activitate.

Roş-albii s-au impus în faţa celor de la Voluntari, 3-1, scorul fiind deschis în secunda 34 de către Harlem Gnohere. Astfel, golul “Bizonului” a devenit cel mai rapid din ultimele două sezoane ale Ligii I şi interesant e că recordul în competiţia internă a fost obţinut tot într-un meci al “câinilor”. Atunci, în ediţia 2013-2014, vedeta Astrei, Budescu, a punctat în secunda 15, iar giurgiuvenii au învins-o pe Dinamo cu 2-1. “El a făcut un pariu cu el însuşi. Mi-a zis că o să marcheze mult şi să am încredere în el. Asta fac! E un atacant care dacă are două ocazii, înscrie”, l-a lăudat antrenorul Rednic. Fotbalistul de 27 de ani a făcut şi el precizări: “Nu am un număr de goluri la care să mă opresc. Atât timp cât se joacă şi pot să punctez, nu am limită”. Ieri, după ce şi-a analizat întreaga carieră, a completat. “E cel mai rapid gol al meu de până acum. Îi mulţumesc lui Dumnezeu!”, a afirmat cel care are zece reuşite în tricoul alb-roşu, în toate competiţiile.

«Pe Hagi îl muşcă gramatica de limbă»

Conflictul Rednic - Hagi datează de o lună, când Viitorul a bătut-o pe Dinamo cu 5-1. Totuşi, după partida “câinilor” cu cei de la Voluntari, “Puriul” nu şi-a uitat duşmanul: “M-a deranjat că m-a făcut strâmb, nu poţi să te legi de fizicul meu. Şi eu aş putea să spun foarte multe de Hagi, dar nu vreau. Pot să spun că e cel mai mare duşman al limbii române sau că-l muşcă gramatica de limbă”.

Mai multe