«Bizonul», pasat de la Dinamo la Steaua!

8 septembrie 2016 22:00   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Harlem Gnohere nu a semnat prelungirea cu Dinamo şi e ofertat de stelişti, unde ar putea juca din iarnă. Deşi îşi doreşte un contract în străinătate, negocierile cu roş-albaştrii l-au transformat în trădător în ochii fanilor şi ai vestiarului.

“Fac pariu că Gnohere a semnat deja cu Steaua. S-a rezolvat totul. A semnat acum şi o să pună dată din iarnă în contract. De ce să nu se poată? Dinamo a greşit când nu a acceptat oferta Stelei de 800.000 de euro că aşa o să plece gratis”, a dezvăluit fostul conducător al LPF, Dumitru Dragomir, la sport.ro. Totuşi, “Bizonul” a răbufnit pe o reţea socială: “Vă rog nu mai vorbiţi despre mine, nu mai inventaţi că plec la Steaua pentru a-mi strica situaţia la Dinamo”.

În apărare a sărit şi fostul său antrenor, Mircea Rednic, a cărui fiică îl reprezintă pe jucător. “Nu a semnat şi nu avea cum, fiindcă la mijloc e fiica mea, care e impresar FIFA. Ar trebui să dea vreo 200.000 de euro dacă semnează…Se pune presiune pe el”, a comentat “Puriul”. Apoi, a continuat: “Avea o ofertă din Emirate, cu un salariu de 400.000 de euro, dar a refuzat. Făcea asta ca să plece la Steaua? Luana (nr- fata lui Rednic) are o hârtie prin care poate negocia plecarea lui Gnohere cu orice echipă din străinătate care oferă 600.000 de euro”.

Până se va clarifica situaţia, Gnohere s-ar putea să devină o rezervă la Dinamo, mai ales că în atac a venit Nemec. “O să vedem dacă vor juca vreodată şi amândoi…Dacă vrei, du-te la Astra, la CFR. E greu să pleci de la Dinamo la Steaua, suporterii nu acceptă”, a tunat antrenorul dinamovist Ioan Andone.

Mai multe