Bölöni, eliminat că a făcut pipi!

26 martie 2012 15:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ladislau Bölöni a rămas şocat de felul în care este tratat în Grecia, gândindu-se inclusiv să renunţe la conducerea echipei elene.

Viaţa de antrenor nu e atât de uşoară pe cât pare la prima vedere. A simţit-o pe propria piele Bölöni, care a fost eliminat la ultimul meci de campionat al echipei sale, PAOK Salonic, dintr-un motiv stupid.

Astfel, chiar înainte de pauză, românul a tras o fugă la toaletă pentru a se uşura, iar la întoarcere s-a trezit trimis în tribune de arbitrul întâlnirii.  „Eu am un obicei. Beau foarte multă apă în timpul unui joc. I-am cerut voie arbitrului, însă m-a refuzat. Totuşi, am plecat, fiindcă nu se mai putea", a explicat la final Bölöni, consternat de cele întâmplate.

Arbitrul Papandreu nu l-a iertat pe antrenorul român

În momentul eliminării, românul a fost mult mai acid, întrebându-l direct pe centralul grec: "Ce voiaţi, să fac pipi pe teren?".

Aceasta n-a fost singura problemă cu care s-a confruntat Bölöni la Kerkyra. „Pe tot parcursul meciului, cineva s-a poziţionat în spatele locului unde stăteam eu şi m-a înjurat într-o română stricată. Îmi pare foare rău, dar n-am de gând să tolerez acest tratament de care am parte de când am venit în Grecia", a tunat antrenorul de 59 de ani. "Mă gândesc foarte serios să plec de la PAOK", a mai spus Bölöni, încercând să tragă un semnal de alarmă.

Costin Lazăr, dezlănţuit

Paradoxal, după eliminarea cu cântec a lui Bölöni, produsă la scorul de 1-0 pentru PAOK, echipa din Salonic şi-a dat drumul la joc, câştigând finalmente cu 4-0.

Ultimele două reuşite i-au aparţinut fostului rapidist Costin Lazăr, ajuns astfel la cel de-al patrulea gol stagional pentru gruparea elenă. Show-ul lui Lazăr a fost completat de o pasă de gol şi a fost întrerupt la indicaţiile din tribune ale lui Bölöni, care l-a schimbat în minutul 70.

Mai multe