Boloni rămâne sus în Belgia

7 octombrie 2018 15:08   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În lipsa unor jucători români care să rupă gura târgului prin străinătate suntem obligaţi să ne lăudăm tot cu reprezentantul gărzii vechi a antrenorilor.

Iar Ladislau Boloni chiar e sus pe val. Anvers o luase puţin în jos şi după egalul cu Genk şi înfrângerea de la Saint Truiden fanii flamanzilor începuseră să revadă finalul sezonului trecut când echipa a picat inexplicabil şi a ratat play-off-ul. Sâmbătă, la Eupen, trupa fostului selecţioner al României şi-a ridicat nivelul şi a câştigat cu 2-1, rezultat care a urcat-o până pe locul 3, în spatele lui FC Brugge şi Genk. Doar Anderlecht Bruxelles o putea depăşi pe Anvers la capătul etapei cu numărul 10, dacă trupa din Capitală a câştigat aseară în deplasarea de la Zulte Waragem.

În rest, cam sărăcie pe continent. Maxim a prins doar ultimele două minute ale egalului lui Mainz cu Hertha Berlin, scor 0-0. Florin Andone nu a debutat nici de data aceasta la Brighton şi Premier League a ajuns în etapa a opta. Nu în ultimul rând, Ionuţ Radu a încheiat seria de meciuri mari în poarta celor de la Genoa şi ieri a încasat de la Parma trei goluri doar în prima repriză.

Mai multe