«Bombă» la Chiajna: Rapidul lui Răzvan Lucescu a pierdut cu Concordia

16 martie 2012 19:51   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După ce a răpus campioana Oţelul, Concordia a mai făcut o victimă, trecând cu acelaşi scor (1-0) de echipa lui Răzvan Lucescu

Rapidiştii au irosit şansa de a o egala pe Dinamo în fruntea clasamentului, fiind învinşi la Chiajna cu un gol primit în ultimul minut de la rezerva Adrian Popa.

*10 la 10. Ambele echipe au rămas cu un om mai puţin în debutul reprizei secunde. Mai întâi a fost eliminat Rui Duarte de la Rapid, care a primit al doilea cartonaş galben în minutul 50. Peste numai şapte minute, arbitrul Radu Petrescu i-a dat "roşu" şi lui Apostol Muzac de la Concordia.

*Conflict. Contestat din nou de proprii fani, Dani Coman a reacţionat nervos şi a aruncat cu o sticlă de apă în direcţia galeriei rapidiste, înjurând printre dinţi. "Afară din Giuleşti!", au răspuns suporterii.

*Golazzo. Meciul a fost decis în minutul 90 de cursa superbă a rezervei Adrian Popa. Mijlocaşul Concordiei a luat o minge din propriul teren, a depăşit în dribling doi rapidişti şi l-a executat cu o "scăriţă" pe Coman.

*Contestat. La finalul partidei, câteva voci din tribună i-au cerut demisia lui Răzvan Lucescu, fanii vişiniilor scandând numele lui Marius Şumudică.

*Sprijin. Vindecat miraculos de vraciul Marijana din Serbia, Daniel Pancu n-a evoluat aseară, dar s-a aflat în tribunele stadionului din Chiajna pentru a-şi susţine colegii. Atacantul rapidist va reveni pe teren peste două săptămâni, la derby-ul cu Dinamo.

*Debut. Argentinianul Sotelo a jucat în ultimul sfert de oră, bifând prima sa prezenţă în tricoul Rapidului.

*Pedeapsă. La Concordia, portarul israelian Idan Baruch a plătit cu postul gafele monumentale din etapa trecută de la Vaslui (0-4), fiind înlocuit între buturi de bulgarul Kolev. Baruch n-a fost nici măcar rezervă.

*Transfer. Laurenţiu Reghecamp l-a convins pe fostul stelist Victoraş Iacob (31 de ani), liber de contract după despărţirea de Aris Salonic, să evolueze până la finalul sezonului la echipa ilfoveană.

Mai multe