Bombă la FRF. Răducioiu a plecat de la selecţionata sub 17 ani şi merge la Academia lui AC Milan!

1 octombrie 2014 18:00   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Florin Răducioiu a avut rezultate bune cu naţionala sub 17 ani a României, dar nimeni din conducerea Federaţiei n-a venit să-i propună prelungirea contractului care îi expiră luna viitoare. În aceste condiţii, fostul intenraţional spune că va alege altă destinaţia, iar aceasta pare să fie una exotică.

Mai exact, Răducioiu s-a folosit de contactele pe care încă le mai are în Italia, la AC Milan, unde a jucat în sezonul 1993-1994, şi va antrena o grupă de copii şi juniori a "Diavolilor". Aceasta nu va fi însă la Milano, ci în Australia, unde clubul lui Berlusconi s-a extins în ultimii ani.

"Sunt lucruri normale, mi se termină contractul. Nu a existat din partea FRF dorința de a continua, dar nu pot să acuz pe nimeni, așa se întâmplă în viață. E normal să-mi găsesc de muncă în altă parte", a declarat Florin Răducioiu, pentru Digi Sport. 

Florin Răducioiu pregătea naționala de juniori de doi ani. Golgheterul României la Cupa Mondială din 1994, a cărui familie este stabilită la Brescia, în Italia, va primi un salariu de 3.000 de dolari pe lună.

Mai multe