Bonetti a plecat de la ASA de ruşine

6 august 2016 19:34   Fotbal intern
Ultima actualizare:

ASA Târgu Mureş se află într-o situaţie financiară disperată. În insolvenţă, fără posibilitatea de a transfera jucători valoroşi şi cu -6 puncte în clasament, ardelenii au soarta pecetluită din start şi au rămas fără antrenor după doar trei etape.

Dario Bonetti a încercat să răstoarne calculele hârtiei şi a preluat echipa desi ştia la ce se înhamă. După 1-2 cu Gaz Metan, 1-2 cu Craiova şi 0-3 cu Iaşi, italianul a realizat că ce încearcă el e ridicol şi fără şanse. Astfel, fostul jucător de la Roma, Milan şi Juventus şi-a dat demisia vineri seara şi a devenit primul antrenor care părăseşte o echipă din Liga I în acest sezon.

“Nu credeam să trăiesc o asemenea situaţie. Ştiam că este foarte greu, dar nu credeam că va fi atât de greu”, a declarat Bonetti după umilinţa cu moldovenii.

Daniel Stanciu, conducătorul mureşenilor, a recunoscut şi el că nu-l putea convinge pe Italian să se răzgândească: “Era clar de la debutul sezonului ce urmează, având în vedere bugetul nostru. Ştiam de intenţiile lui Dario Bonetti. O să punem un nou antrenor până miercuri”.

Mai multe