Borcea le-a stricat jocul lui Becali şi Şumudică

10 iunie 2013 15:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fotbalul românesc e în vacanţă, dar excursiile exotice nu mai sunt la putere, iar mulţi preferă o carte sau o tablă la terasă.

Victor Becali şi antrenorul Marius Şumudică nici aici n-au avut însă linişte.

Barul Buggy, din Pipera, a fost ieri destinaţia a doi cartofori de clasă. Victor Becali, scăpat deocamdată de emoţiile din „Dosarul Transferurilor" şi, Marius Şumudică, eroul arabilor de la Al Shaab, au încins un mic poker.

Totul a mers perfect, s-a jucat pe mize mici sau chiar de plăcere, dar gaşca a fost spartă. Şi-au făcut apariţia Cristi Borcea şi soţia lui, Alina, cu fostul dinamovist la volanul superbului Porche Panamera.

Când a ajuns la Buggy Bar, Borcea a tras pe dreapta într-o zonă interzisă şi a mers să vorbească cu Victor Becali, pe care l-a luat de la masa de joc. Cei doi au discutat şi gesticulat minute în şir, timp în care toţi ceilalţi se plictiseau. Marius Şumudică n-a mai suportat aşteptarea, s-a ridicat şi a plecat pur şi simplu.

De plictiseală, Alina s-a machiat în maşină

În maşină, Alina Borcea a început să se machieze pentru a trece timpul mai repede. După minute bune de parlamentări, Borcea s-a despărţit în sfârşit de Victor Becali, a urcat în maşină şi a dus-o de acolo pe soţia sa care nu mai avea răbdare. Nu se ştie exact ce au discutat, dar unul dintre subiecte a fost cu siguranţă „Dosarul Transferurilor”, în schimb ce, printre all in-uri, Şumudică l-a rugat pe Becali să-i găseacă o nouă echipă.

Mai multe