Brazilianul Firmino e nevoit să joace fotbal cu ochelari

21 septembrie 2018 11:41   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Atacant al echipei engleze de fotbal Liverpool, Roberto Firmino va purta ochelari în timpul partidelor pe care le va juca în perioada următoare. Brazilianul s-a accidentat la ochi în meciul pe care cormoranii l-au câștigat (2-1) cu Tottenham, pe stadionul Wembley, în urmă cu o săptămână.

În minutul 54 al acelei partide, Firmino a fost lovit la ochi de un adversar, fiind nevoit să părăsească terenul. Din acest motiv, el a jucat doar circa 20 de minute în finalul meciului cu PSG, disputat, marţi, în Liga Campionilor, răstimp în care a marcat golul victoriei (3-2), în minutul 90+2.

Firmino a apărut, la antrenament, cu ochelarii speciali pe care îi va folosi în perioada următoare, devenind ţinta ironiilor coechipierilor. "Edgar Davids s-a întors", a postat Liverpool pe Twitter, alături de un video cu Firmino purtând ochelari. S-a făcut astfel referire la ucătorul olandez care a evoluat la Ajax, Milan, Juventus, Inter și care a jucat fotbal, în urmă cu ani, purtând ochelari, din cauza unei afecţiuni la ochi (glaucom).

Mai multe