Brazilienii ne-au răzbunat

13 iunie 2014 18:04   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Meciul inaugural al turneului brazilian a fost marcat de un scandal! Arbitrul japonez Yuichi Nishimura a acordat Braziliei mult prea uşor o lovitură de la 11 metri, iar croaţii s-au simţit furaţi. Uită că-n optimile CM din Franţa ne-au învins tot cu ajutorul “fluieraşilor”.

Trupa lui Scolari s-a văzut condusă după ce Marcelo şi-a trimis mingea în propria poartă, însă "dubla" lui Neymar şi reuşita lui Oscar au adus succesul.

Penalty-ul din minutul 71 a inflamat spiritele. Roş-albii au protestat vehement la adresa arbitrului, motivând că a arătat mult prea uşor punctul de la 11 metri în urma duelului dintre Lovren şi Fred. Ieri, toţi croaţi vorbeau de furt. Însă au uitat un lucru: fotbalul se răzbună.

Stelea n-a putut apăra lovitura care ne-a trimis acasă de la CM 1998

În 1998, ei au fost cei avantajaţi şi, din păcate, noi am fost victimele. În optimile Mondialului francez ne-au învins cu 1-0 tot dintr-un penalty, acordat fără reţineri de argentinianul Javier Castrilli după ce Asanovici a plonjat teatral de lângă Gabi Popescu. A fost pentru noi ultimul meci la un turneu mondial.          

Mai multe