Bucurie imensă la Cluj: TAS a dat decizia, "U" va juca tot în Liga 1!

5 iulie 2013 13:35   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Oficialii Universităţii Cluj au primit decizia TAS, iar aceasta este una favorabilă clubului ardelean. Astfel, "U" a primit acceptul de a evolua în Liga 1 şi sezonul viitor, contrazicând astfel decizia Comisiei de Licenţiere a FRF, care suspendase acest drept clubului clujean.

Preşedintele grupării de pe Someş, Ioan Mărginean, i-a atacat dur pe cei din federaţie, cel arătat cu degetul fiind Viorel Duru, şeful Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF: "Dacă vă spun cum ne-a primit în birou, pe mine şi pe Taban, de la Rapid, nu vă vine să credeţi. Nici n-a vrut să ne asculte, cred că orice om l-ar fi dat cu capul de pereţi! Eu nu vreau să-l mai văd la federaţie pe acest om, să-şi dea demisia. Şi-a bătut joc de sănătatea oamenilor şi de banii acestui club. Ar trebui să plătească daune pentru ce ne-a făcut! Din cauza deciziei federaţiei, am pierdut şi jucătorii străini, precum Tony sau Mendy". "Oamenii de la TAS ne-au ascultat cinci ore, am putut să ne prezentăm cazul! În mod normal, şi Rapidul ar trebui primit în Liga 1, pentru că sunt în aceeaşi situaţie cu noi", a afirmat Mărginean pentru "Adevărul". "U" s-a prezentat la TAS cu avocaţi străini, pentru a-şi susţine cauza.

Rămâne şi Rapid?

Aşadar, în Liga 1 sunt în acest moment 17 echipe! Decizia TAS îi poate ajuta şi pe cei de la Rapid, care au şanse mari să joace şi ei în Liga 1, fiind într-o procedură de insolvenţă, la fel ca Universitatea Cluj. Hotărârea finală se ia mâine, în Comitetul Executiv al FRF.

Mai multe