Bud l-a scuipat pe Surdu

8 septembrie 2016 22:00   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cristi Bud şi Romeo Surdu se urăsc de moarte. Primul a acuzat că a fost “lucrat” şi dat afară de la echipa din Republica Moldova de către rival, iar acesta l-a dat în judecată.

Trupa din Târgu Mureş s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins pe CFR, 1-1, 5-4 după loviturile de departajare. Jocul însă a atras atenţia într-un mod neplăcut. Pe teren, ca adversari s-au aflat Bud şi Surdu.

Duelurile dintre ei au fost dure, iar în minutul 66 după ce Romeo l-a bruscat uşor, “vârful” ardelenilor l-a scuipat pe la spate. Arbitrul nu a văzut faza şi nu l-a sancţionat, deşi conform regulamentului fotbalistul ar fi meritat să fie eliminat şi suspendat mai multe etape. Gestul huliganic e de fapt o continuare a unui vechi “război”.

Au fost colegi la Milsami Orhei, iar în iarnă Bud a dezvăluit: “Se lăuda că el a câştigat campionatul, că el l-a pus pe preşedintele clubului, primar la Orhei. Nu ştiu ce a avut cu mine, poate s-a temut pentru postul lui. L-a lucrat şi pe Tavi Abrudan, l-a lucrat şi pe antrenorul care a plecat… Ne chema în oraş şi apoi le spunea antrenorilor că eu cu Tavi mergem prin cluburi şi petrecem…Nu vorbeam deloc cu Surdu, abia ne salutam. E singura persoană din viaţa mea pe care nu o suport”.

Ieri a explicat. “Nu am vrut să-l scuip, că sigur l-aş fi nimerit“.  Cel acuzat a pornit un proces împotriva lui Bud, motivând că i s-a stricat imaginea. Cert e că el a jucat până în această vară la Milsami după care a semnat cu ASA, în timp ce Bud a rezistat la trupa din Republica Moldova doar până în noiembrie 2015, deşi era om de bază şi chiar golgheter. Oricum, ambii au avut o contribuţie majoră în câştigarea primului titlu de campioană a formaţiei din Orhei. 

Mai multe