Budescu a intrat în gura lui Becali

27 noiembrie 2017 15:29   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Atacantul FCSB-ului a pus eşecul cu Astra, 0-2, pe seama tacticii greşite a lui Dică, dar a fost aspru criticat de patron.

Constantin Budescu a încercat să se scuze şi să-l găsească vinovat pe antrenor pentru înfrângerea ro-albaştriilor de la Giurgiu. Însă, discursul s-a întors împotriva sa şi a fost avertizat public că va deveni doar o rezervă dacă va mai juca de o asemenea manieră.

”Din păcate am făcut un joc prost şi am pierdut. Nu ştiu dacă e o criză. Mai vin şi astfel de momente. Am tot încercat să facem tot felul de experimente şi asta ne-a costat. Nu am jucat nimic”, a spus Constantin Budescu „înţepându-l” pe antrenorul Dică. După aceste declaraţii, patronul Gigi Becali l-a desfiinţat pe atacant, mai ales că „Budi” a avut un joc slab. „Budescu mi-a demonstrat că are caracter mic. Dacă vezi că echipa nu joacă, o tragi după tine. El trebuia să fie generalul meu, dar acum n-a vrut să fie liber, a vrut să fie legat de Astra”, a tunat omul de afaceri făcând aluzie la faptul că fotbalistul nu a dorit să se întrebuinţeze prea mult împotriva fostei sale echipe. ”Trebuie să înţeleagă Budescu că atunci când vrei să fii om mare şi fotbalist trebuie să-ţi dai silinţa şi să munceşti. Nu poţi să te distrezi pe teren. Dacă va mai face aşa, nu va mai intra în joc”, a mai spus Becali. Finanţatorul FCSB a generalizat apoi situaţia şi s-a arătat dezamăgit de întreaga echipă: „Am ajuns la concluzia că în România, cu jucătorii români nu poţi să faci treabă. Nu au ambiţii mari. Nu au mentalitate de oameni care doresc lucruri mari în viaţă. Mi-am luat gândul de la performanţe. Mai reuşim o calificare. Problema e relaxarea. Se vor trezi la realitate, dar tot oameni mici sunt. Bani o să scot de pe urma lor, campionatul o să-l luăm, dar nu poţi să ajungi sus cu oameni mici”.

Mai multe