Budescu, de nerecunoscut după cât a slăbit: ”Nu a fost dietă, ci voință”

1 iunie 2021 17:37   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Revenit la națională, Constantin Budescu i-a uimit pe toți pentru felul în care arată. Cunoscut ca un jucător mai plinuț, el este acum slab cum nu a fost vreodată, dar e și plin de mușchi.

Selecționerul Rădoi chiar a recunoscut că a fost surprins: “Este fit pentru că el şi-a dorit acest lucru. E un tip ambiţios, mă bucur. A înţeles mesajul nostru că dacă ai o anumită greutate în plus nu poţi să faci parte din grupul ăsta. Aseară când a venit ne miram cu toţii cât de bine arată”.

La rândul lui, mijlocașul de la Damac (Arabia Saudită) a dezvăluit pentru frf.ro cum a reușit să slăbească: ”Nu a fost dietă, a fost doar voință. Mi-am dorit acest lucru. După o vârstă trebuie să reglezi anumite lucruri. Am jucat ceva timp cu kilograme în plus, am spus să văd cum e și fără. Plus că în Arabia nu prea puteam să joc având kilograme în plus, a trebuit să slăbesc ca să mă pot adapta. N-am nicio rețetă specială, e totul din exerciții, am lucrat foarte mult la sală și nu am mai mâncat la ore târzii”, a declarat fotbalistul pentru site-ul oficial al FRF.

Mai multe